Καναπές-κρεβάτι ή μήπως κρεβάτι-καναπές; Η εταιρεία Milanode ως αμιγώς κατασκευαστική, δημιούργησε ένα σχέδιο, ικανό να εκπροσωπήσει όλα τα στυλ. Με δεδομένο πλέον τους μικρούς αλλά απαιτητικούς σε ανάγκες χώρους, η εταιρεία ελίσσεται και προτείνει λύση.

Καναπές κρεβάτι Baroso

Ο καναπές Baroso, διατίθεται σε τριθέσιο, διθέσιο και γωνιακό, ενώ διαθέτει ανακλίσεις με μετατόπιση της πλάτης, ικανές να τον μετατρέψουν με μία κίνηση σε άνετο κρεβάτι. Ένα έπιπλο, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τις ευχάριστες χαλαρωτικές καθημερινές σας στιγμές και παράλληλα ένα εργονομικό σχέδιο, ικανό να μετατρέψει το καθιστικό σας με μία κίνηση, σε έναν φιλόξενο ξενώνα. Πρόκειται άραγε για κάτι περισσότερο από έναν τυπικό καναπέ-κρεβάτι που ήδη γνωρίζουμε; Κάτι περισσότερο σε design, σε εργονομία και εξοικονόμηση χώρου, έρχεται να απαντήσει η κατασκευάστρια εταιρεία Milanode.

Καναπές κρεβάτι King

O καναπές-κρεβάτι King, με μερικές ουσιαστικές αλλαγές στη βάση του και στις λεπτομέρειες κατασκευής του, ήρθε να παρουσιάσει την πιο elegant μορφή του. Ιδιαίτερα πόδια, έντονες ραφές και η ίδια αλάνθαστη συνταγή για τον πιο άνετο καναπέ-κρεβάτι. Επιλέξτε το ύφασμα που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και το ύφος του καθιστικού σας και δείτε τον καναπέ κρεβάτι να γίνεται πόλος έλξης του σπιτιού σας.

Διάβασε σχετικά