Οι ανάγκες της πόλης και η αύξηση τα τελευταία χρόνια του τουρισμού στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε συνδυασμό με την τεχνολογία στο ηλεκτρονικό booking διακοπών έχουν δημιουργήσει μια νέα τεράστια ευκαιρία εκμετάλλευσης των ακινήτων σας. Η βραχυχρόνια μίσθωση τυχόν έξτρα ακινήτων που μπορεί να διαθέτετε μπορεί να αποδειχθεί -αν εκμεταλλευτείτε σωστά την ευκαιρία- ακόμα και η κύρια πηγή των εσόδων σας!

Αυτό το παραθαλάσσιο διαμέρισμα Airbnb στον Άλιμο μεταμορφώθηκε με έπιπλα της Milano De σε μικρό παραθεριστικό παλατάκι, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες κι επιθυμίες των πιο δύσκολων κι απαιτητικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Για το σαλόνι με θέα θάλασσα, επιλέχθηκε ο πολυμορφικός καναπές Olimpio. Ο Olimpio είναι μία νέα πρόταση πολυμορφικού καναπέ, με κομψές αναλογίες, μαλακά μαξιλάρια και γεωμετρικές γραμμές, διακοσμημένος με εξελιγμένες λεπτομέρειες κατασκευής. Συνδυάζοντας δύο ίδια κομμάτια, προκύπτουν δυο ανεξάρτητοι καναπέδες, ένας αριστερός ή δεξιός γωνιακός καναπές ή ακόμα και ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να αυξηθεί αριθμός των επισκεπτών σε ένα Airbnb σπίτι.

Τον καναπέ πλαισιώνει το coffee table Osvaldo. Το Osvaldo συνδυάζει αρμονικά το ξύλο (μπορεί να κατασκευαστεί και από δρυ και από καρυδιά), που συμβολίζει στη διακόσμηση τη ζεστασιά και τη φιλοξενία με το μέταλλο, ήτοι το σύγχρονο και μοντέρνο design.

Παραμένοντας στον χώρο του σαλονιού, ο μπουφές Mea από ξύλο (δυνατότητα κατασκευής και σε λάκα και σε καρυδιά και σε δρυ) ολοκληρώνει το δωμάτιο με μοντέρνα και φιλόξενη διάθεση δίπλα από το τζάκι.

Για την τραπεζαρία, οι ιδιοκτήτες σκέφτηκαν ότι ο χώρος πρέπει να θυμίζει σπίτι και όχι απλώς έναν χώρο διακοπών. Έτσι, επέλεξαν στην ίδια διάθεση με το τραπεζάκι σαλονιού, το τραπέζι Rozalia, που συνδυάζει ξύλο και μέταλλο. Το Rozalia διαθέτει μεταλλική, βαμμένη βάση μοναδικού σχεδιασμού και στρογγυλεμένη επιφάνεια που διατίθεται σε καπλαμά από δρυ ή καρυδιά, προσθέτοντας στον χώρο ένα δείγμα από τη φιλοσοφία του σύγχρονου βιομηχανικού design, στο οποίο συνδυάζονται δύο διαφορετικά υλικά για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου τραπεζιού.

Το τραπέζι συμπληρώνουν οι αναπαυτικές υφασμάτινες με μεταλλικά πόδια καρέκλες Cerelia. Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν το γκρι χρώμα για να ταιριάζει με τον καναπέ τους, ώστε να έχει μια συνέχεια ο χώρος.

Η κρεβατοκάμαρα, η οποία αποτελεί ίσως το πιο δύσκολο χώρο ενός προς βραχυχρόνια ενοικίαση σπιτιού, δεν μπορεί παρά να είναι ιδιαίτερα αναπαυτική, καλαίσθητη και υπέρδιπλη! Για τη συγκεκριμένη περίπτωση η επιλογή ήταν μονόδρομος: Το κρεβάτι Giona, ντυμένο με ύφασμα Α ποιότητας και ξύλινα πόδια. Η απόχρωση που επιλέχθηκε ήταν η γκρι.

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνουν τα βοηθητικά τραπεζάκια Ottone, που εδώ επιλέχθηκαν να λειτουργήσουν ως κομοδίνα. Τα Ottone διαθέτουν ξύλινο καπάκι και μεταλλικά πόδια. Εν προκειμένω, η γκρι απόχρωση ήταν η αγαπημένη των ιδιοκτητών.

Διάβασε σχετικά