H Xenia 2022 πραγματοποιήθηκε στις 27/28 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo. H Milanode δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το σημαντικότερο εκθεσιακό event μία έκθεση που αποτελεί πια θεσμό. Στόχος της η ουσιαστική συμμετοχή της σε μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, παρουσιάζοντας στο περίπτερο της τις καινοτόμες και πρωτοποριακές της προτάσεις.

Κρεβάτι Trinity

Δημιουργίες μοναδικές, εξολοκλήρου κατασκευασμένες από φυσικά υλικά, αποτύπωσαν τον παλμό της εποχής που διανύουμε. Μασίφ ξύλο, ψάθα, πλεκτές επιφάνειες, ιδιαίτερες ματιέρες, ανοιχτές γήινες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με την απόλυτη χρωματική πρωταγωνίστρια, Terracotta.

Τραπέζι Sorrento & Καρέκλες Gabbia

Κρεβάτι Emiliano

Κρεβάτι Silva

Τραπεζάκι Elise

Η Milanode με την παρουσίαση αυτή, επιδόθηκε στην τελειοποίηση του Bohemian chic στυλ, δείχνοντας τα βήματα από το Α έως το Ω. Ωστόσο επειδή ο εσωτερικός χώρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον εξωτερικό, η εταιρεία παρουσίασε και εκεί την πρόταση της. Μασίφ κατασκευές από ξύλο, αλλά και δυναμικές μαρμάρινες επιφάνειες, με αποκλειστικό κίνητρο την αισθητική και την άνεση.

Καναπές Modus & Τραπεζάκι Elise

Τραπεζάκι Mango & καναπές Maestro

Κονσόλα Wilma & σκαμπό μπαρ Lisbeth

Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το περίπτερο μας, θα σας υποδεχθούμε με χαρά στο Showroom της εταιρείας μας στον Άλιμο, για να δείτε όσα παρουσιάστηκαν εκεί, αλλά και όσα είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε για εσάς, στοχεύοντας στην πιο ατμοσφαιρική πρόταση για τον ξενοδοχειακό ή τον Αirbnb χώρο σας.

Καθρέπτης Solid Dot

Διάβασε σχετικά