Στην προκυμαία της Ερμούπολης, 3 λεπτά περπάτημα από το κέντρο της Σύρου, το πάλαι ποτέ αρχηγείο του ναυτικού ομίλου του νησιού μετατρέπεται σε 4 μοντέρνες σουίτες που προσφέρουν απλόχερα την περίφημη κυκλαδίτικη φιλοξενία με θέα στη θάλασσα.

Χτισμένη σε μια φυσικά αμφιθεατρική τοποθεσία, η Ερμούπολη είναι μια νεοκλασική ομορφιά γεμάτη επιβλητικά αρχοντικά. Μια βόλτα στους στρωμένους με μαρμαρόπλακες δρόμους και τις πλατείες της θα σας μυήσει σε ένα τοπίο όπου τα επιβλητικά νεοκλασικά του 19ου αιώνα και η εκπληκτική θέα στη θάλασσα συναγωνίζονται για την προσοχή σας.

Η εμβληματική γοητεία της Ερμούπολης δεν θα μπορούσε να μην καθρεφτίζεται στην διακόσμηση και τη διαμόρφωση των χώρων της Nos Suites. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την ποιότητα της Milano De, επιλέχθηκαν έπιπλα που προωθούν και σέβονται την ανάγκη του επισκέπτη για άνεση και ξεκούραση.

Η χαλάρωση και η ηρεμία κυριαρχούν ενώ το minimal στυλ συναντά μικρά στοιχεία από κυκλαδίτικη και Boho διακόσμηση. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί, φωτίζει το χώρο και δίνει την αίσθηση της καθαρότητας. Απαλές αποχρώσεις του γκρι σε συνδυασμό με τα μεγάλα παράθυρα επιβεβαιώνουν τον κανόνα της λιτής διακόσμησης, ενώ το βλέμμα πλανάται στο χώρο χωρίς να κουράζεται.

Κρεβάτι Nadal

Τα διπλά κρεβάτια Nadal και Montreal με κεφαλάρια από φυσικά υλικά όπως η ψάθα και το ξύλο προσθέτουν ζεστασιά και αναδεικνύονται σε κεντρικά σημεία του κάθε δωματίου.

Στοιχεία όπως το ξύλο είναι πολύ αγαπητά στις Κυκλάδες και επιλέγονται σε ανεπεξέργαστη μορφή που είναι και η νέα τάση στην επιπλοποιία.

Κρεβάτι Montreal & κομοδίνα Frodo

Ανοιχτοί χώροι αποθήκευσης διευκολύνουν την καθημερινότητα ενώ κομοδίνα και καρέκλες από φυσικά υλικά, έρχονται ως μικρές πινελιές να προσθέσουνουν χρώμα και ζεστασιά.

Καρέκλα Frida με πλεκτή πλάτη & κρεβάτι Silva

Το κρεβάτι Silva από φυσικό ξύλο, γιούτα και υφασμάτινες μαξιλάρες ταιριάζει τέλεια με την αφαιρετική διακόσμηση που έχει επιλεγεί και μετατρέπει την κρεβατοκάμαρα σε ένα φιλόξενο και οικείο χώρο.

Κρεβάτι Candy

Ανάλαφρη σχεδίαση και απλότητα σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, το κρεβάτι Candy συμπληρώνει μία ακόμη σουίτα ενώ το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού ενσωματώνονται στο εσωτερικό των δωματίων μέσω ανάλαφρων πινελιών σε γαλάζιο , όπως ένας cozy καναπές.

Τραπεζάκι Porcino, barstool Ciro & καναπές κρεβάτι Marcella

Μεγάλα παράθυρα με υπέροχη θέα στην θάλασσα, δημιουργούν ένα ευήλιο και ευάερο χώρο, όπου μπορεί ο φιλοξενούμενος να χαλαρώσει και να γευτεί ένα γεύμα η να πιει έναν καφέ. Το μικρό καθιστικό με τον καναπέ κρεβάτι Marcella, μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον άτομα με την άνεση και την πολυτέλεια ενός κανονικού κρεβατιού.

Ο χώρος της ΝΟΣ SUITES διαμορφώθηκε με απαράμιλλο γούστο, χωρίς υπερβολές και με την πολυτέλεια να συναντά την κυκλαδίτικη αισθητική. Ο νησιώτικος αέρας και η γοητευτική αύρα που εκπέμπει, την προσθέτει στη λίστα των ιδανικών προορισμών για υπέροχες διακοπές.

Η Milano De, έχοντας στη φαρέτρα της, την τεχνογνωσία, τον σχεδιασμό αλλά και τις πρώτες ύλες, συστήνεται για ακόμη μια φορά μέσα από ένα όμορφο ξενοδοχειακό project της.

Διάβασε σχετικά