Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν Μεταφορικά (εντός Αττικής) για συνολική παραγγελία άνω των 1.000€

Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Καναπές Κρεβάτι Freddo

Στον καναπέ - κρεβάτι Freddo εναρμονίζεται η λειτουργικότητα με την αισθητική. Το δεύτερο κρεβάτι δίνει λύση στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ η ξεχωριστή επιλογή του ξύλου, δίνει μία πιο rustic πινελιά σε συνδυασμό με την αξεπέραστη άνεση.

Τιμή προϊόντος, με συρτάρι αντί 2ου κρεβατιού, ξεκινάει από:

1958 €
1566 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συρόμενο κρεβάτι με στρώμα και μεταλλικό μηχανισμό ανύψωσης για μετατροπή σε διπλό κρεβάτι. Εναλλακτικά δυνατότητα επιλογής συρταριού για αποθηκευτικό χώρο ή μονό κρεβάτι με προσθήκη στρώματος (χωρίς μηχανισμό ανύψωσης).
Μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος με eco friendly αφρώδες υλικό ανοιχτής κυψέλης, με διαφορετικές πυκνότητες μεσαίας σκληρότητας.
Επένδυση με ύφασμα, δέρμα ή eco leather και φυσικό καπλαμά καρυδιάς ή δρυός.
Αφαιρούμενα καλύμματα σε μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος. Δυνατότητα δημιουργίας καλύμματος στρώματος από το ύφασμα του καναπέ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!