Ειδική παραγγελία

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Πουφ Om

Το πουφ Om είναι η νέα εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης και πολυτέλειας. Οι καθημερινές ανάγκες για ξεκούραση και αίσθημα θαλπωρής θα ικανοποιηθούν απόλυτα και θα γίνει το απαραίτητο και αγαπημένο αξεσουάρ στο καθιστικό, στο playroom ή ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο!

Τιμή προϊόντος ξεκινάει από:

211 €
168 €
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Mega Offer Season with up to -40% off

Mega Offer Season με έως -40% σε όλη τη συλλογή μας! Επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις στα showrooms μόνο.

έως
-40%
Τα προϊόντα μας

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. 

Λειτουργικά και καλαίσθητα, τα έπιπλά μας φροντίζουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, αλλά κι επιθυμία. Άνεση και ποιότητα, πρωτότυπα και μοντέρνα έπιπλα, καθαρές γραμμές και φυσικά φιλική κι άμεση εξυπηρέτηση, όλα αυτά χαρακτηρίζουν την εμπειρία σας στη Milanode. 

TIPS ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις μικρές διαστάσεις του πουφ ( Φ85 - Φ60 ) η μαλακότητα και η βύθιση είναι μικρότερη σε σχέση με τις μεγάλες διάστασεις.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για τυχόν απορίες ή πρόσθετες πληροφορίες για κάποιο(οια) προϊόν μας. Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά!