Η διακόσμηση στο ίδιο το έπιπλο, είναι η βάση της διακόσμησης του χώρου. Γι αυτό και καλό είναι κανείς, να ξεκινάει με το τι καλύτερο έχει να κάνει ούτως ώστε τα ίδια τα έπιπλα του χώρου να δείξουν καλύτερα και ύστερα να επεκταθεί στο υπόλοιπο σύνολο.

Διακόσμηση επίπλου με πρωταγωνιστή τα μαξιλάρια

Ακόμα και αν μείνατε ευχαριστημένοι με την επιλογές επένδυσης που κάνατε στα έπιπλα σας, μία τονωτική κίνηση, είναι ικανή να αλλάξει το τοπίο. Η προσιτή και απόλυτα ευπροσάρμοστη αυτή τονωτική κίνηση, είναι η ένταξη μαξιλαριών στη διακόσμηση του σπιτιού και των επίπλων σας.

Άλλος αέρας, φρεσκάδα ανανέωσης και εισιτήριο απευθείας προς την επιτυχία.

Επιλογές υφασμάτων στη διακόσμηση

Επιλέξτε έντονα υφάσματα για τα μαξιλάρια σας, σε χρώματα και υφές που συνδυάζονται όμορφα με το χώρο και τα έπιπλα σας και έπειτα παίξτε με τα μεγέθη. Τοποθετήστε άφοβα όσα μαξιλάρια θέλετε στον καναπέ και το κρεβάτι σας αφού ως γνωστόν "όσα μαξιλάρια και να βάλει κανείς, ποτέ δεν είναι αρκετά"… Αν πάλι το σαλόνι σας ή το υπνοδωμάτιο σας έχουν έντονα χαλαρή διάθεση, τότε τα μαξιλάρια εκτός από διακοσμητικά μπορούν κάλλιστα να γίνουν εξαιρετικά χρήσιμα ως ανάλαφρα καθίσματα. Τολμήστε, δοκιμάστε και ευχαριστηθείτε όλη τη διαδικασία. Χαρείτε το!

Τα μαξιλάρια στο σπίτι, μαρτυρούν φιλοξενία και χαλαρή διάθεση. Μην ξεχάσετε λοιπόν στην επόμενη εξόρμηση σας στα καταστήματα, να εξασφαλίσετε για το χώρο και τα έπιπλα σας ακόμα ένα.
Διάβασε σχετικά