Η υπερπολυτελής βίλα, βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και είναι γνωστή ως η«V4 Κατοικία», από την ομάδα του Marcio Kogan , MK27. Η εκπληκτική αυτή κατασκευή, εκτείνεται σε όλο το χώρο του οικοπέδου, ενώνοντας έτσι από άκρη σε άκρη το εσωτερικό της κατοικίας με τον εξωτερικό κήπο και τούμπαλιν.

Εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση

Μία σχεδόν αδιόρατη σκάλα, έχει χτιστεί στην τοιχοποιία του ενός από τους εξωτερικούς τοίχους για να μας οδηγήσει “κρυφά”, από το επίπεδο του εδάφους στο αίθριο, όπου έχει στηθεί ένα υπέροχο σαλόνι.

Αν και δεν πρόκειται για μία κατοικία κατάλληλη για παιδιά λόγω της προφανούς έλλειψης προστατευτικών ασφαλείας γύρω από το αίθριο, παρόλα αυτά η ίδια η οροφή αποτελεί την τέλεια πλατφόρμα για την διασκέδαση των ενηλίκων με έντονα παιδική διάθεση! Ορθογώνιες γυάλινες πόρτες επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να αισθάνονται πλήρως συνυφασμένοι με το περιβάλλον, δίνοντας τους τη δυνατότητα να βιώσουν μια εντελώς απρόσκοπτη εσω- εξωτερική εμπειρία ζωής.

Το εσωτερικό έχει εξοπλιστεί με ιδιαίτερα έπιπλα εποχής και διακοσμηθεί με φυσικές υφές σε τοίχους και επενδύσεις, έτσι ώστε να προβάλλεται ακόμη περισσότερο η φυσική πέτρα και η από μπετόν κατασκευή της κατοικίας καθώς και το υπέροχο σκηνικό του κήπου

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με ιδιαίτερα έπιπλα

Η “V4 Κατοικία” ξεχώρισε με διαφορά ανάμεσα σε άλλες, στην κατηγορία Στέγαση του World Arhitecture

Διάβασε σχετικά