Μία υπέροχη κατοικία, σχεδιασμένη από το γνωστό αρχιτέκτονα John Maniscalco, ο οποίος φαίνεται να χρησιμοποίησε για αυτήν, όλη του την τέχνη.

Όταν ο εν λόγω κλήθηκε να σχεδιάσει αυτό το σπίτι για μια οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο , σε ένα αντίξοο παρόλη την ομορφιά περιβάλλον, αμέσως αποδέχθηκε την πρό(σ)κληση. Η βασική ιδέα, ήταν να δημιουργήσει ένα σπίτι, που θα μπορούσε κυριολεκτικά να πατήσει πάνω στις απότομες χιονισμένες πλαγιές. Στην πραγματικότητα, οι ίδιες οι συνθήκες του χώρου υπαγόρευσαν το σχεδιασμό. Το αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, εξελίχθηκε καταπληκτικό και η σχεδίαση του πραγματικά εξαιρετική.

Στο εσωτερικό του σπιτιού, όλοι οι χώροι έχουν οπτική επαφή με το θαυμάσιο χειμωνιάτικο τοπίο στο εξωτερικό, ενώ εξασφαλίζουν στους χρήστες εξαιρετική άνεση. Οι γυάλινοι τοίχοι και τα μεγάλα ανοίγματα, κάνουν αυτό το σπίτι να εντυπωσιάζει από όποιο σημείο και αν το δεις. Μία εσωτερική παλέτα από ξύλο καρυδιάς, έλατο, σκυρόδεμα και ατσάλι επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ καθαρής και συνάμα σύγχρονης χωρικής έκφρασης με τη ζεστή, rustic αισθητική ενός ορεινού σπιτιού.

Μία αξιοζήλευτη κατοικία με ισχυρές δόσεις design και σύγχρονων υλικών σε έπιπλα και διακόσμηση. Παρακολουθήστε μέσα από εικόνες μία μικρή ξενάγηση σε αυτό το υπέροχο μοντέρνο σπίτι, που πραγματικά βρίσκεται στην καρδιά του Χειμώνα.

Διάβασε σχετικά