Η κατοικία αυτή στο Los Angeles, στήθηκε από την επιτυχημένη ομάδα αρχιτεκτόνων Whipple Russell. Ένα οίκημα σε μοντέρνο στυλ, που προσφέρει πολυτελή διαβίωση, μέσα από φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και ανέσεων. Η κεντρική ιδέα σχεδιασμού και ο βασικός στόχος για τους αρχιτέκτονες, ήταν η οπτική επαφή της οικογένειας σε ολόκληρο το κτίσμα, κάτι που όπως θα δείτε, όντως επιτεύχθηκε.

Τα έπιπλα και η διακόσμηση του χώρου κινούνται σε απλές μοντέρνες γραμμές, ενώ η αγάπη της οικογένειας για τον μοντερνισμό, έκανε τους αρχιτέκτονες να εισάγουν στο υπέροχο αυτό κτίριο, 3D έργα τέχνης.

Γυάλινοι τοίχοι εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, επιτρέπουν στα μέλη της οικογένειας να συνδέονται οπτικά όποτε το θελήσουν, από όποιο επίπεδο του σπιτιού και αν βρίσκονται. Ένα ιδιαίτερο, καινοτόμο και λειτουργικό σπίτι, που στελεχώθηκε από άκρη σε άκρη με τα πιο σύγχρονα υλικά, από τα δάπεδα στο καθιστικό, μέχρι τις επενδύσεις στο μπάνιο. Το απίστευτο επίτευγμα όμως, έγκειται στο γεγονός ότι όλες οι λειτουργίες του σπιτιού, διευθύνονται από έναν και μόνο υπολογιστή. Από εκεί ορίζεται η διέλευση του φυσικού φωτισμού, η θερμοκρασία, τα φώτα, η μουσική, ακόμα και η ανακύκλωση του νερού.

Αυτά και πολλά ακόμη, για ένα σπίτι που αξίζει να ονειρευτεί κανείς, ακόμη και μέσα από μερικές φωτογραφίες..

Διάβασε σχετικά